Boosten Administraties
Maak van úw administratie ónze zorg!

Wie zijn wij?

Boosten Administraties bestaat momenteel nog uit één persoon, te weten de directeur/eigenaar Marc Boosten.

Sinds 1995 ben ik actief in het MBO-onderwijs als docent bedrijfseconomische en bedrijfsadministratieve vakken. 

In 2009 ben ik gestart met een eigen administratiekantoor, naast mijn werkzaamheden in het onderwijs. Na een burn-out ben ik veel gaan nadenken over wat ik nu echt leuk en waardevol vind. Daar zit zeker nog onderwijs geven aan jongeren bij maar ook de uitbreiding van mijn administratiekantoor. 

In maart 2020 heb ik een vaststellingsovereenkomst ondertekend bij mijn oude werkgever en vanaf dat moment ben ik volledig als zelfstandige actief. 

Vanaf mei 2020 zijn wij gevestigd in het Van der Valk Business Center Stein, kantoor 4.1.18C.In de toekomst zal ik stagiaires uit het MBO de mogelijkheid bieden om stage-ervaring op te doen bij Boosten Administraties. 

Vanaf 5 juni 2020 is Boosten Administraties erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen:

- medewerker (financiële) administratie (niveau 2)

- financieel administratief medewerker (niveau 3)

- bedrijfsadministrateur en junior assistent accountant (niveau 4)